Over Belting

Over Belting

Belting staat voor kwaliteit en service. Als leverancier en installateur van transportbanden beperken we ons niet tot het plaatsen van uw transportband, we staan ook in voor wisselstukken, onderdelen en het onderhoud van het hele transportbandsysteem. Een engagement dat resulteert in een optimale en efficiënte werking van uw transportband(en).

Onze missie

Belting heeft als missie een toegewijde betrouwbare leverancier en installateur van transportbanden te zijn voor productiebedrijven, door middel van een 24/7 service en knowhow.  

Wij zijn ervan overtuigd dat gelukkige medewerkers, gelukkige klanten maken. Daarom zorgen wij voor evenwicht en persoonlijke professionele groei binnen het bedrijf, wat een dynamische service voor onze klanten stimuleert. Wij willen de vooruitstrevendste zijn door te focussen op de noden van onze klanten via onze medewerkers en resultaatgerichte technische oplossingen.  

Onze visie

Ervoor zorgen dat elk produktiebedrijf zo weinig mogelijk onvoorziene produktiestops -en verlies lijdt omwille van een transportband. 

Tekst verbergen

Lees meer

Onze ervaring, uw zekerheid

Belting bouwt op een ruime ervaring in transportbanden. Wij onderzoeken en begrijpen de specifieke problematiek van uw sector. Op basis daarvan werken we een oplossing op maat uit die perfect tegemoetkomt aan de noden van uw bedrijf. Kwalitatief, bedrijfszeker en betaalbaar. De wetenschap en knowhow van het feit dat elke toepassing vraagt om een specifieke transportband, daarin maken wij het verschil. Onze organisatie is zo ingericht dat wij GEGARANDEERD 24/7 SERVICE bieden. 

Vertrouwen primeert

Ons partnership met de klant wordt gedragen door ervaring, vakkennis, engagement en goed opgeleide medewerkers. Belting is een groeibedrijf en investeert nog dagelijks in voorraad, machines en medewerkers. Zo slagen we erin transportbanden te produceren met hoogstaande technieken en materialen die voldoen aan de normen en wetten van toepassing op uw sector en bedrijf. Zo kunt u op beide oren slapen dat wij op elk moment de juiste oplossing aanbrengen.

Een vraag over Belting? Stel ze vrijblijvend!