Aandrijfriemen

Aandrijfriemen

Meer dan ooit moeten aandrijfriemen uiterst performant en betrouwbaar zijn in deze snel evoluerende informatiemaatschappij. Belting biedt een compleet gamma hoogwaardige banden voor krachtoverbrenging, zowel vlakke aandrijfriemen (link naar pagina ‘vlakke aandrijfriemen’) als getande aandrijfriemen (link naar pagina ‘getande aandrijfriemen’). Een volautomatische afschuinmachine, diverse snijmachines en geavanceerde lastechnieken stellen ons in staat om in een hoog tempo kwalitatief werk af te leveren.

Papier- en kartonproductie

Drukkerijen die vandaag rendabel willen werken, hebben nood aan een hogere snelheid, meer volume en meer precisie. Belting voldoet perfect aan de noden om de meest kwalitatieve aandrijfriemen af te leveren voor deze veeleisende sector. De aandrijfdeklagen zijn slijtvast met een hoge grip of net een lage wrijvingscoëfficiënt. Op die manier is een uniforme, stabiele transmissiesnelheid gegarandeerd.

Diverse deklagen

Voor de deklagen van de aandrijfriemen heeft u de keuze uit een ruim assortiment van materialen: textiel, leder, natuurrubber, elastomeer enz. Ook naadloze deklagen zijn mogelijk.

Meer info over onze aandrijfriemen? Contacteer ons vrijblijvend.