Rubber transportbanden

Rubber transportbanden

Belting is de ideale partner voor al uw rubber transportbanden. Niet enkel vanwege onze grote voorraad en state-of-the-art montagemateriaal, maar ook door onze vakkennis, ervaring en perfecte beheersing van de techniciteit. Met Dunlop en Continental als huisleveranciers bieden wij u rubber transportbanden, betrouwbaar en van topkwaliteit voor elke toepassing.

Elke toepassing zijn rubber transportband

Een rubber transportband bestaat uit drie delen: de bovendeklaag, het weefselpakket en de onderdeklaag. Het weefselpakket is het belangrijkste deel: het neemt de trekkrachten op, draagt het gewicht en verwerkt de mechanische belasting. Het rubber dient om deze weefsels zo goed mogelijk te beschermen. Belting levert diverse types rubber transportbanden: vlakke, geprofileerde, hot vulcanized cleatskalibreernetten, elevatorbanden en toebehoren.

Kwaliteit op uw maat

Al onze producten kunnen volledig op maat worden gemaakt volgens uw wensen en noden. Dankzij onze mobiele persen kunnen we bij u ter plaatse banden tot twee meter breed persen. Het spreekt voor zich dat alle rubber transportbanden voldoen aan de vooropgestelde kwaliteitsrichtlijnen en VCA-certificeringen.

Meer weten? Contacteer ons.