Chevronband

Rubber transportbanden

Belting is de ideale partner voor al uw rubberen transportbanden. Niet alleen vanwege onze grote voorraden en onze state-of-the-art montageapparatuur, maar ook vanwege onze expertise, onze ervaring en onze perfecte beheersing van techniek. Met Dunlop en Continental als onze interne leveranciers, brengen wij u betrouwbare, hoogwaardige rubberen transportbanden voor elke toepassing.

Een rubberen transportband bestaat uit drie delen: de bovenste laag, de geweven laag en de onderste laag. Het geweven gedeelte is het belangrijkste onderdeel: het absorbeert trekkrachten, ondersteunt het gewicht en beheert mechanische belasting. Rubber wordt gebruikt om deze stoffen zo goed mogelijk te beschermen. Belting levert diverse soorten rubberen transportbanden: platte, geprofileerde, warm gevulkaniseerde meenemers, maar ook accessoires: calibratieroosters en elevatorbanden en bekers.

Al onze producten kunnen volledig op maat worden gemaakt volgens uw wensen en behoeften. Dankzij onze mobiele persen kunnen wij ter plaatse bij u tot op een breedte van twee meter transportbanden persen. Het spreekt voor zich dat alle rubberen transportbanden voldoen aan de vereiste kwaliteitsrichtlijnen en VCA-certificeringen. 

Bekijk onze nieuwe rubberfolder online hier.